Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

Συναγωνιστές-στριες,

Σας καλούμε όλους την Κυριακή 10 Απριλίου και ώρα 6μμ να δώσουμε όλοι το παρόν στη μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας-κατάληξη της μεγάλης πορείας 220χλμ (Πάτρα-Αθήνα) ενάντια στην ανεργία, μια πρωτοβουλία που έχει πάρει ο Δήμος Πάτρας και υποστηρίζεται από πολλούς φορείς, σωματεία, συνδικάτα και συλλογικότητες.


Ως πρώην πενταμηνίτες και πλέον άνεργοι έχουμε νιώσει στο πετσί μας τι σημαίνει ανεργία, τι σημαίνει φτώχεια και ανέχεια. Τι σημαίνει να παλεύεις για ένα πεντάμηνο χωρίς δικαιώματα και μετά να πετιέσαι στον Καιάδα της ανασφάλειας.

Διεκδικούμε μέτρα προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους, όπως επίδομα ανεργίας για όλους χωρίς προϋποθέσεις. Διεκδικούμε σταθερή δουλειά για όλους με δικαιώματα.

Δηλώνουμε αντίθετοι στις πολιτικές που ανέδειξαν τις ελαστικές μορφές εργασίας και ενέτειναν το πρόβλημα της μαζικής ανεργίας που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη χώρα μας.

Ταυτιζόμαστε με το κεντρικό σύνθημα της πρωτοβουλίας αυτής : "ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ."

Δίνουμε ραντεβού την Κυριακή 6μμ στο Σύνταγμα στο ύψος του ξενοδοχείου King George, κάτω από το πανό μας, των πενταμήνων Ζωγράφου.


Εις το επανειδείν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοδήποτε σχόλιο περιέχει υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο για άτομο ή κοινωνική ομάδα άμεσα θα διαγράφεται.