Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Χτες, (σ.σ. 14/4/2016) παραστήκαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ζωγράφου με σκοπό να προτάξουμε τα αιτήματά μας για μέτρα προστασίας του Δήμου ώστε να ανακουφιστούν οι χιλιάδες άνεργοι που διαβιούν στην πόλη του Ζωγράφου.
Η Διοίκηση του Δήμου δε δέχτηκε να μπει το θέμα μας ως έκτακτο με τη δικαιολογία ότι το φέραμε τελευταία στιγμή. Επίσης, ο πρόεδρος του ΔΣ μας ενημέρωσε ότι η Δήμαρχος θα ήταν απούσα στο εν λόγω Δημοτικό Συμβούλιο λόγω ασθένειας και μας μετέφερε ότι πρόθεσή της είναι να είναι παρούσα στη συζήτηση για το θέμα των ανέργων καθώς είναι σημαντικό. Για τους λόγους αυτούς μας μεταφέρθηκε η πρόθεση να μετατεθεί το θέμα για συζήτηση στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ ώστε να υπάρξει ο διαθέσιμος χρόνος και η βαρύτητα που αρμόζει στο θέμα.

Με βάση τις παρούσες εκείνη τη στιγμή συνθήκες, κάνοντας μια μίνι συνέλευση με τους ανθρώπους της Επιτροπής Αγώνα Ανέργων Ζωγράφου, αποφασίσαμε να μην επέμβουμε και να αφήσουμε το θέμα για την επόμενη Πέμπτη ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε και να οργανωθούμε καλύτερα και πιο μαζικά με στόχο την άσκηση της μεγαλύτερης δυνατής πίεσης προς το επόμενο ΔΣ.

Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού για το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και καλούμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο προς ενίσχυση αυτής της προσπάθειας! 

Καλή αγωνιστική συνέχεια μέχρι τότε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοδήποτε σχόλιο περιέχει υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο για άτομο ή κοινωνική ομάδα άμεσα θα διαγράφεται.